Neteja d´oficines

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

 

 

Truca’ns

En Neteges Integrals Concordia fem treballs de neteja d'oficines a la ciutat de Sabadell.

Destaquem per la qualitat del nostre treball i voluntat de servei. Comptem amb una llarga trajectòria en el nostre sector.

Oferim serveis adaptats de neteja tant per a petites com grans oficines.

Serveis de neteja adaptats

Les oficines són espais laborals en els quals treballen una gran quantitat de persones. Això fa que les instal·lacions més comunes com els menjadors o lavabos siguin utilitzades amb una gran freqüència. Evidentment, això comporta que s'embrutin amb gran facilitat.

 

El problema ve quan no es realitza el manteniment adequat de les instal·lacions. Això no sols pot posar en risc la salut dels treballadors, sinó que també dona una mala imatge als clients que visitin l'oficina.

Sense cap dubte, comptar amb una empresa de neteja professional com Neteges Integrals Concordia és la millor opció per a garantir que l'oficina està en perfectes condicions de neteja. Ens encarreguem de netejar totes les zones de l'oficina, com a sales de reunions, lavabos, menjadors, etc. Disposem de productes de neteja respectuosos amb el mobiliari. A més, tractem amb summa delicadesa els diferents equips informàtics.

 

Per a no entorpir el desenvolupament del treball en les oficines, comptem amb serveis adaptats de neteja als horaris del client. D'aquesta manera, els empleats es troben els espais de treball nets i ordenats, la qual cosa incrementa els seus nivells de productivitat.

També realitzem labors de manteniment de zones complementàries. Amb això, aconseguiràs que la teva oficina sigui un espai acollidor i en el qual els treballadors se sentiran molt més a gust.

 

Si busques una empresa de neteja d'oficines seriosa i professional, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip estarà encantat d'atendre totes les teves consultes. Realitzem pressupostos sense cap compromís.

Truca’ns

Comptem amb personal qualificat per a la neteja d'oficines.

Sol·licita informació ara!