Neteja d´empreses

EXPERIÈNCIA I INNOVACIÓ

Truca’ns

Neteges Integrals Concordia és una empresa que ofereix servei de neteja d'empreses. Ens pots trobar aSabadell. Comptem amb una àmplia experiència en el nostre sector. Destaquem per la nostra serietat i professionalitat. Treballem per a empreses de tots els sectors, ja que ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

Serveis de neteja per a empreses

En una empresa hi ha nombroses zones comunes com els vestuaris, menjadors, lavabos, etc. Pel fet que s'utilitzen de manera diària, és molt fàcil que puguin acumular brutícia. Hi ha empreses en les quals els mateixos treballadors s'encarreguen de les labors de neteja. No obstant això, moltes vegades aquests treballs es realitzen de manera superficial, a causa de la falta de temps.

 

Comptar amb una empresa professional com Neteges Integrals Concordia, és la millor opció per a garantir la neteja. Ens encarreguem de tota la neteja de les zones comunes i altres instal·lacions de l'empresa. Disposem de personal altament qualificat per al desenvolupament de les labors, així com una àmplia varietat de productes de neteja per a tota mena de superfícies.

D'altra banda, tenim plans a mida depenent de l'activitat empresarial del client, ja que, per exemple, sectors com l'alimentació requereixen d'uns productes i treballs específics.

Per a garantir la màxima higiene als treballadors, realitzem també el subministrament de dispensadors i sabons/gels hidroalcohòlics. D'aquesta manera, podem distribuir els diferents productes de neteja per totes les zones comunes de l'empresa. Així, els empleats tenen més prop del seu lloc de treball els elements necessaris per a mantenir un entorn laboral molt més net i saludable.

 

Si desitges una major informació sobre els nostres serveis de neteja per a empreses, pots posar-te en contacte amb nosaltres. T'atindrem amb la màxima celeritat. Pots demanar pressupost de manera gratuïta i sense cap mena de compromís.

Contacta'ns

Ens encarreguem del subministrament de dispensadors.

Consulta'ns ara!