Servei de neteja de comunitats

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Truca’ns

Neteges Integrals Concordiaés una empresa que ofereix servei de neteja de comunitats a la ciutat de Sabadell. Comptem amb una àmplia experiència en el nostre sector. Destaquem per la nostra serietat i professionalitat. Així, treballem amb productes amb un alt poder netejador i altament respectuosos amb el medi ambient.

Especialistes en manteniment de zones comuns

En una comunitat de veïns hi ha moltes zones de pas que s'embruten amb relativa facilitat. Per això, és important tenir un bon manteniment de zones comunes. Ens encarreguem de la neteja de zones com els ascensors, baranes, escales, vestíbuls, bústies, papereres, etc.

 

També realitzem la neteja de vidres i zones altes. Per a això, utilitzem eines i productes respectuosos amb els vidres. Això evita que es puguin ratllar i deteriorar de manera prematura. A més, tenim plataformes elevadores per a accedir a les zones més altes i inaccessibles.

 

Hi ha zones dins de la comunitat que són susceptibles d'acumular gèrmens, com per exemple les papereres o el quart d'escombraries. En la nostra empresa, comptem amb servei de desinfecció de comunitats.
Disposem de productes amb un alt poder desinfectant per a garantir la salubritat de totes les estances.

Si desitges una major informació sobre el nostre servei de neteja de comunitats, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T'atendrem amb la màxima celeritat.

Contacte

Som una empresa que realitza el manteniment de zones comuns.
Sol·licita pressupost ara!